Elte Jan Visser eerste erelid RKV Het Anker

Tijdens de Algemene Ledenvergadering op 19-02-2019 is Elte Jan Visser met een enthousiast applaus van alle leden benoemd als eerste erelid van RKV Het Anker.

Hij ontving een messing ankertje met daarin zijn naam gegraveerd. Het was een bijzonder moment voor de vereniging, want als jonge vereniging hebben we nog geen vaste rituelen en een erelid hadden we nog nooit benoemd.

Dat Elte Jan is benoemd als eerste erelid is bijzonder en tegelijkertijd niet meer dan logisch. De voorzitter van de vereniging verwoordde het als volgt: “ Zonder jou Elte Jan, had deze vereniging helemaal niet bestaan.” Elte Jan is een van de oprichters van onze vereniging en heeft zich vanaf het allereerste begin op alle fronten ingezet om te komen waar we nu staan. Hij was de spin in het web naar de andere partijen in de oprichtingsperiode, was tot vorig jaar voorzitter van de vereniging en bouwde letterlijk aan de realisatie van de loods. Dat ging allemaal niet zonder hobbels; dus doorzettingsvermogen, inzetten van al zijn overredingskracht en vasthouden aan de wens om een vereniging op te zetten sieren Elte Jan.

Elte Jan voelde zich vereerd met de benoeming en gaat het ankertje thuis een mooi plekje geven.