Kanocursus 2018 RKV Het Anker

Op vrijdag 1 juni 2018 is RKV “Het Anker “ gestart met een basiscursus kanovaren.

In 4 lessen leer je de basistechnieken waarmee je zelfstandig kan kanoën of beter voorbereid kan genieten van die mooie vakantietocht of wildwater cursus.
Kanovaren is een veelzijdige en fantastische watersport voor iedereen. Met een kano zit je dicht op het water en heb je prachtig zicht op je omgeving. Door de grote wendbaarheid en geringe diepgang kom je met een kano op de mooiste plekjes en kan je genieten van de rust en natuur. Het is een buitenactiviteit die je alleen of gezellig met een aantal vrienden op elk gewenst tijdstip en op eigen niveau kan doen. Maar echt optimaal genieten doe je pas als je de basistechnieken van het kanoën beheerst.

Start Cursus Vrijdag 1 juni 2018
Aanvang 19.30
Locatie Loods RKV “Het Anker “aan Deurvorster Kerkpad in Ulft
Duur 4 lessen
Kosten volwassenen >18 jaar € 20,- per persoon
Jeugd 10 t/m 18 jaar € 10,- per persoon

Opgeven en informatie:cursus@rkvhetanker.nl

RKV “Het Anker”
Roei – en kanovareniging “Het Anker” is een snelgroeiende actieve vereniging in Ulft welke is opgericht in 2012. Met een mooie nieuwe loods hebben wij voldoende ruimte voor jong en oud van wedstrijdsporter tot recreatieve vaarders. De vereniging bestaat uit een enthousiaste groep met een mooie mix van jeugd en volwassenen die aan kanopolo, vlakwater, Canadees-, wildwatervaren en roeien doen. Gelegen aan de rustige en prachtige Oude IJssel biedt dit veel mogelijkheden om als groep of individueel lekker te bewegen. Met onze kanoafdeling richten wij ons op de regio Achterhoek/ Liemers.

Kijk voor meer informatie op www.rkvhetanker.nl of schrijf je in voor de spetterende cursus !