Uitnodiging informatieavond Kanosport Ulft dinsdag 10 april 2018

Aan: docenten bewegingsonderwijs

Beste heer/mevrouw,

Op 10 april om 20:00 uur organiseert Roei- en kanovereniging het Anker een informatieavond over de kanosport voor docenten bewegingsonderwijs in de Achterhoek. Deze informatieavond vindt plaats in Ulft aan het Deurvorster Kerkpad vlakbij de Sluis in de kantine van onze vereniging. Wij willen de kanosport vergroten in de Achterhoek door verbinding te zoeken met scholen in de regio. Aansluitend willen wij graag meer jeugd betrekken bij deze spectaculaire en interessante tak van sport.

Tijdens deze informatieavond willen we inzicht geven in de veelzijdigheid van de kanosport en de mogelijkheden die wij bieden voor trainingen, cursussen en sportdagen, waar u met uw leerlingen aan mee kunt doen. Wij bieden ook trainingen aan op locatie. U kunt bij ons terecht voor kanopolo, wildwatervaren, raften en vlakwatervaren. Binnen de vereniging wordt ook roeien aangeboden.

Zie voor een complete impressie onze promofilm voor het kanoën:
https://youtu.be/5pkm1yl7aX8

We zien u graag tegemoet! Graag een bericht per mail of WhatsApp voor de aanmelding. Neem ook gerust contact op voor meer informatie.

PS, Mocht dit bericht geen betrekking hebben op u, wilt u deze dan zo mogelijk verspreiden naar mensen op wie het wel betrekking heeft? Hartelijk dank.

Met hartelijke groeten,
Hermen Plantinga

Voorzitter kanopolo- en wildwatercommissie
hmplantinga@outlook.com
06 53 453 841